Ariel Luna Maya


Ana pepatah, anget-anget tai ayam. Ceritane ning Indonesia, lagi rame-ramene ngomongi sing arane Ariel, Luna Maya, siji maning Cut Tari. Wis ngartilah, berita ning tipi-tipi karo ning koran-koran, yen ana video syure Ariel karo Luna Maya, Cut Tari juga ya iya, seakan dadi korban selanjutnya dari Ariel. Adol jare kulak jare, jare ana 27 artis sing ‘kaya kuwe’nan” karo Ariel alias ngrekam adegan syurr.. (lagi adus neand… syurrr). Eddaaan maning, masa iya artis kaya kuwe??

Kayane wagu yen pan komentar tapi durung ndeleng dewek video atau seora-orane gambare. Mulane kuwe, sengaja ora sengaja nyong donlod (untung bae nyong olih) trus tak deleng (ora tak reseppi), tak amati juga. Weleh.. weleh… kuweh Ariel n Luna temenan ora ya? lagi ngamati video kuwe, kanca sekantor lagi sibuk juga penasaran karo gayane Ariel karo Cut Tari. Trus pirang menit kemudian, jare olih.. Ya, enyong melu nonton. Maning-maning enyonge keder, trus takon,kuwe Cut Tari??

Wuaah, digawe ndelenge sepintas, trus kualitas gambare apik, bakal bisa ngarti yen kuwe Ariel n Luna Maya ataw wong sing cuman
mirip baen. Lhaa pan nyimpulna piben, wong kualitas gambare be bleh apik nemen.. brecek-brecek, mungkin kaean didonlod mana mene, apa emang hp sing nggo ngrekam ecek-ecek kualitase. haha…

Saiki, jare enyong. Perkiraane nyong, kuwe gudu Ariel nor Luna Maya, mung mirip tok raite.. Saiki digawe wong sing mirip artis be akeh kah, masalah dandan atau model rambut kan bisa ditiru. Bisane pada ributkaya kae yah?? jare nyong biasa baelah, wong berita sing luwih positif sekang wong loro kuwe be akeh nemen kah. Enyong sempet mikir, apa neand kurang berita, dadine pas ana berita kuwe langsung dadi sasaran empuk nggo pewarta berita atawa infotainmen ning tipi tipi . Nyong sih ora pang suudzon, aja nganti wong kuweh memanpaatkan kesempatan diatas penderitaan orang lain. Kerja ya kerja, tapi aja nganti nyakiti pihak pihak tertentu.. bati dosa. ya ora jal?? Wallohu a’lam bishowab..

Malah mau enyong ndeleng acara ning TVone, komentar para ahli, ana pengacara (Farhat Abbas), polisi, mbahas masalah kuwe, tapi judule luwih edan maning,”Pornografi Selebriti”. Bweeehhhhh, ngomonge pada kareppe dewek. Si pengacara ya seakan menghakimi, yen pelaku ng video kuwe bener Aril, Luna, trus Cut Tari. Memandang hubungan perselingkuhan, sampai Undang-undangnya. Lha pihak polisi ngomonge berdasarkan siapa pelaku pembuatan sekaligus penyebaran video tersebut.

Penonton TV ning umah, SANTAY….. Pan Ariel temenan,pan gudu, pan Luna Maya, pan Cut Tari,,,, Pan mbelih… haha… sing penting aja nganti melu-melu kaya kuwe, maksude pang karo sapa bae nglakoni adegan syur ya aja direkam. Medeni. Mbokan ngrekam ning HP, HP ne ilang. Ngrekam ning Video Recorder, dicolong.. kan, kabeh kabeh bisa terjadi. Hmm….. engko sapa maning yah??? wis siap donlod kyeh.. hahahahaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s