OC Kaligis, itu rahasia saya…

“JAKARTA, KOMPAS.com — Pengacara senior OC Kaligis menjadi pembela Nazriel Irham alias Ariel dan Luna Maya atas persoalan hukum kasus video-video seks yang menyeret nama mereka. Hal itu menimbulkan pertanyaan, mengapa OC Kaligis mau membela dua artis yang diduga membintangi video-video yang beredar di internet tersebut. Apa karena bayarannya mahal?

“Kalau itu, rahasia saya,” jawab OC Kaligis sambil tertawa ketika ditemui di Mabes Polri, Jakarta, Senin (21/6/2010).

OC Kaligis pun mengaku diminta langsung oleh Ariel dan Luna untuk mendampingi mereka dalam kasus itu. Ia menegaskan, ia tak pilih-pilih kasus yang ditanganinya. Tak hanya klien kakap, ia juga membela klien yang membayar murah, seperti wartawan. “Saya dengan wartawan itu kan bersahabat. Kalau wartawan kena masalah atau kenapa-kenapa, pasti saya bela, walaupun saya tahu itu enggak ada apa-apanya,” ujar OC Kaligis. (ANI)”

emang kuwe hak e OC Kalibis, pan ngomong apa bae ya kareppe. Lhaa wong deweke dibayar.. Ya kareppe owh, pan mbela sing salah apa sing bener. Kuwe kan tugase pengacara. Jare sih, sing salah belum tentu salah sing bener bisa dadi salah.. Kaya kuwe kang, yu.

Advertisements

Klalen… Lupa… Forget..

lupa klalen forget

Klalen.. Pasti ente tau ngrasakna sing arane klalen kuweh kan. Ora isin-isin kaya kuwe. Sing arane menungsa ya wajar, yen jebule klalen. Padahal wis diapalna, wis dadi rutinitas, wis dadi kebiasaan, tapi balik maning dewek kuweh menungsa, jare wong-wong “manusia tempatnya salah dan lupa”. keh.. ngandel oya. Dadi, ra sah isin-isin ngakuni.. lhaa, wong nyonge be kadang klalen.. (soale enyong esih menungsa, hehee). Akeh-akehe sing klalenan kuwe biasane wong sing wis tua (lansia) tapi saiki akeh juga wong sing esih enom klalenan. Jare wong pinter (gudu dukun), maksudte nyong wong sing ahli, penyab klalenan kuwe seliane faktor umur, jare karna otak-e jarang dinggo, bosen karo rutinitas sing kaya kuwe bae, alias monoton.

Yen ente krasa esih enom, trus klalenan,,, aja tugel arang (maksudte patah arang, kayeng maksa nemen), aja putus asa, aja mung bisa ngomong, “kuwe ta wis takdire enyong, klalenan”. Aja kaya kuwe, keh… luwih apik ente maca tips-tips kiye. Ben klalenane ora tambah parah.

1. Aja ngende-ende pekerjaan. Yen ana kerjaan, langsung kerjakna, ora sah ngende-ngende. Engko baelah, ngesuk. Dilangna kuweh kalimat “Engko bae”
2. Catet kegiatan atawa apa bae sing dirasakna penting, bila perlu gawe daftar kegiatan ataw sing pan dilakokna dina kuwe.
Continue Reading

cinta mati IV

sing arane cinta, apa bae bisa dilakoni.  Cinta berjuta rasa.. Cinta  bisa mengubah dunia… Dunia ora bakal indah, yen laka cinta.. Cinta itu blaa… blaa… blaa.. (maap, maap bae… aku gudu pujangga… dadi ora patia paham tentang cinta, trus ora pinter nggawe sajak-sajak romantis tentang cinta… )Preeetttt…. Nganti Ahmad Dhani be bisa ngarang lagu Cinta Mati nganti telung versi, trilogi keh ceritane. Emange pilem, ana trilogi ana apa. Buktine ana cinta mati I, cinta mati II, nganti cinta mati III.. Kayeng laka judul maning apa ya.. haha… Intine, ya kaya kuweh.. CINTA

cinta mati harus dijaga sampai mati

cinta mati IV


Continue Reading

Ariel Luna Maya


Ana pepatah, anget-anget tai ayam. Ceritane ning Indonesia, lagi rame-ramene ngomongi sing arane Ariel, Luna Maya, siji maning Cut Tari. Wis ngartilah, berita ning tipi-tipi karo ning koran-koran, yen ana video syure Ariel karo Luna Maya, Cut Tari juga ya iya, seakan dadi korban selanjutnya dari Ariel. Adol jare kulak jare, jare ana 27 artis sing ‘kaya kuwe’nan” karo Ariel alias ngrekam adegan syurr.. (lagi adus neand… syurrr). Eddaaan maning, masa iya artis kaya kuwe??

Kayane wagu yen pan komentar tapi durung ndeleng dewek video atau seora-orane gambare. Mulane kuwe, sengaja ora sengaja nyong donlod (untung bae nyong olih) trus tak deleng (ora tak reseppi), tak amati juga. Weleh.. weleh… kuweh Ariel n Luna temenan ora ya? lagi ngamati video kuwe, kanca sekantor lagi sibuk juga penasaran karo gayane Ariel karo Cut Tari. Trus pirang menit kemudian, jare olih.. Ya, enyong melu nonton. Maning-maning enyonge keder, trus takon,kuwe Cut Tari??

Wuaah, digawe ndelenge sepintas, trus kualitas gambare apik, bakal bisa ngarti yen kuwe Ariel n Luna Maya ataw wong sing cuman
mirip baen. Lhaa pan nyimpulna piben, wong kualitas gambare be bleh apik nemen.. brecek-brecek, mungkin kaean didonlod mana mene, apa emang hp sing nggo ngrekam ecek-ecek kualitase. haha…

Saiki, jare enyong. Perkiraane nyong, kuwe gudu Ariel nor Luna Maya, mung mirip tok raite.. Saiki digawe wong sing mirip artis be akeh kah, masalah dandan atau model rambut kan bisa ditiru. Bisane pada ributkaya kae yah?? jare nyong biasa baelah, wong berita sing luwih positif sekang wong loro kuwe be akeh nemen kah. Enyong sempet mikir, apa neand kurang berita, dadine pas ana berita kuwe langsung dadi sasaran empuk nggo pewarta berita atawa infotainmen ning tipi tipi . Nyong sih ora pang suudzon, aja nganti wong kuweh memanpaatkan kesempatan diatas penderitaan orang lain. Kerja ya kerja, tapi aja nganti nyakiti pihak pihak tertentu.. bati dosa. ya ora jal?? Wallohu a’lam bishowab..

Malah mau enyong ndeleng acara ning TVone, komentar para ahli, ana pengacara (Farhat Abbas), polisi, mbahas masalah kuwe, tapi judule luwih edan maning,”Pornografi Selebriti”. Bweeehhhhh, ngomonge pada kareppe dewek. Si pengacara ya seakan menghakimi, yen pelaku ng video kuwe bener Aril, Luna, trus Cut Tari. Memandang hubungan perselingkuhan, sampai Undang-undangnya. Lha pihak polisi ngomonge berdasarkan siapa pelaku pembuatan sekaligus penyebaran video tersebut.

Penonton TV ning umah, SANTAY….. Pan Ariel temenan,pan gudu, pan Luna Maya, pan Cut Tari,,,, Pan mbelih… haha… sing penting aja nganti melu-melu kaya kuwe, maksude pang karo sapa bae nglakoni adegan syur ya aja direkam. Medeni. Mbokan ngrekam ning HP, HP ne ilang. Ngrekam ning Video Recorder, dicolong.. kan, kabeh kabeh bisa terjadi. Hmm….. engko sapa maning yah??? wis siap donlod kyeh.. hahahahaaa

mikir ngalor ngidul

Mbuh ka, lagi ana pikiran apa. Bisane enyonge pengin nulis nganggo basa nyong dewek. Neand lagi kangen karo wong umah, kanca-kanca, trus tarok dadine kaya kie rasane. Padahal ora kaya biasane enyong kaya kie. Yawis ora papa, lumrah. Arane be menungsa.. Enyong juga menungsa, ndarani setan??

Trus terang bae, sing arane wong tegal ning kene kuweh jarang nemen. Mulane ben ora klalen bahasane jok (kayeng dipaksakna nemen ya.. maksude bahasa ibu, dadi bahasane jok. Haha…) Continue Reading